Tickair - nyaralászervezés - Kanári szigetek
Belépés


Fedezz fel
egy új világot!
A Tickair Utazási Iroda igyekszik részletesen beszámolni Neked a kiválasztott úticél attribútumairól, éghajlati tényezőiről és gasztronómiájáró is egyaránt, hogy még véletlenül se érjenek váratlan meglepetések, hogy a kikapcsolódás valóban kikapcsolódás legyen.

Mielőtt útra kelnél, feltétlenül olvasd el az adott tájegységre, városra vonatkozó útikalauzunkat! A leírásokból megismerheted az úticélod nevezetességeit, látnivalóit, monumentumait, beszélünk a közlekedésről és találkozhatsz sok más olyan fontos információval, amely hasznos és érdekes lehet egy-egy több napos kiruccanás során.

Útikalauzaink fekeltették érdeklődésedet?
írj nekünk és elintézzük, hogy eljuss a legszebb helyekre a világon!
Rábukkantál arra a helyre, ahova leginkább húz a szíved? Okvetlenül részese szeretnél lenni a táj gyönyörű látványnak? Szeretnéd közelebbről is megismerni az ottani kultúrát? Mire vársz még? Kelj útra! Vedd fel velünk a kapcsolatot, Mi segítünk Neked abban, hogy gond nélkül eljuss a legszebb helyekre, legyen az bárhol a világon! Amennyiben a választott úticélod nem szerepel a listánkon, akkor se csüggedj! Írj Nekünk és Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy Te mihamarabb útra kelhess!

Az ajánlatkéréshez elengedhetetlen, hogy a csillaggal* jelölt mezőket kitöltsd. A megfelelő helyre add meg Nekünk ez elérhetőségeidet (név, telefonszám, e-mail címe), majd röviden fogalmazd meg, hogy milyen szándékkal fordultál hozzánk!
Kérem a legjobb ajánlatot!
Tickair - egyedi ajánlat egyedi ajánlatot szeretnék
egyedi ajánlat
A Tickair csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Tickair Csapata