Tickair - nyaralászervezés - Kanári szigetek
Belépés


Bízd a pihenésed szakértőkre!
Bízd a pihenésed szakértőkre
36-70-408-4004
tickair@tickair.hu
Mindannyian más okból utazunk. Van, aki pusztán pihenni, kikapcsolódni szeretne. Van, aki a felfedezés öröme miatt, és hogy más kultúrákat, szokásokat, tájakat ismerjen meg. Vannak, akik jó üzleti lehetőségek, munkahelyi, vagy családi okok miatt. Bármi hajt is minket, az utazás a készülődéstől a hazatérésig izgalmas, és inspiráló élmény. A Tickair Utazási Irodánál mindannyian azért dolgozunk, hogy az utazása a lehető legkellemesebb legyen, és hazatérésed után szép emlékként gondolj rá vissza. Küldetésünknek tekintjük, hogy kedvező utazási ajánlatainkkal segítsünk mindenkinek jobban megismerni a világunkat, és részesülni a felfedezés örömében. Munkánkkal szeretnénk elősegíteni összhangot ember és ember között, összhangot ember és a természet között.
3418
Elégedett utas
30762
Eltöltött vendégéjszaka
8482
Repülőjegy foglalás
Munkatársaink odafigyelnek Rád!
Küldetésünknek tekintjük, hogy kedvező utazási ajánlatainkkal segítsünk mindenkinek jobban megismerni a világunkat, és részesülni a felfedezés örömében. A TICKAIR-nél mindannyian azért dolgozunk, hogy az utazás valóban kikapcsolódás legyen számodra, és sok-sok jó élménnyel térj haza.

Az ajánlatkéréstől a hazaérkezésig kapcsolatban vagyunk utasainkkal, igyekszünk minden kérdésükre teljeskörű választ adni és foglalás után sok hasznos, kiegészítő információval hozzájárulni ahhoz, hogy a kint tartózkodás a lehető legtartalmasabb legyen.

Ha az ajánlataink között nem találsz számodra megfelelőt, utazási ajánlatainkat teljesen személyre szabjuk, a Te igényeidhez és szükségleteidhez alakítva. Szívesen ajánlunk szállodát romantikus, családi vagy baráti utazásaidhoz. Kombinált utazásokat is megszervezünk Neked, ha egyszerre több szigetet is szeretnél megnézni. Közel 10 éves szakmai tapasztalatunkkal, helyismeretünkkel szeretnénk Nektek segíteni, hogy ne szalasszatok el egyetlen fontos látnivalót és élményt sem.
Tickair - munkatársaink Tickair
Tickair - utazási iroda Tickair - utazási iroda Tickair - utazási iroda Tickair - utazási iroda Tickair - utazási iroda Tickair - Munkatársaink
Liza pontos, precíz munkájával 2015 óta segíti a Tickairt. Személyre szabott ajánlatokat készít egyedül utazók, párok, családok, baráti társaságok részére, hogy mindenkinek azt nyújthassuk, amire vágyik. A szigetek és szállodák alapos és saját tapasztalatain is alapuló ismerete nagyban hozzájárul, hogy utasaink mindig a legjobb szolgáltatásokban részesülhessenek. Utazásszervezői munkája mellett kreatív ötleteivel is támogatja fejlődésünket. Ő felel azért is, hogy minden utas időben megkapja az utazáshoz szükséges dokumentumokat.
Dócs Elizabet
utazásszervező
Máté 2010 óta támogatja a Tickair fejlődését. Utazásszervezői tapasztalatával a megrendelt utazásokat és szolgáltatásokat egyezteti, elkészíti a foglalásokat és felügyeli az ügymeneteket. Folyamatosan kapcsolatban van az utasokkal; ha valamilyen módosítás, vagy egyéni igények merülnek fel, gondoskodik a megoldásról. Emellett elosztja a feladatokat, és kezeli a felmerülő, váratlan helyzeteket. Nem csak az utasok, de a kollégák is bizalommal fordulhatnak hozzá, ha segítségre van szükségük.
Dócs Máté
utazásszervező
Ábel, mint a Tickair létrehozója, 2009 óta kézben tartja a folyamatokat. Fontos döntéseknél mindig kikéri a csapat véleményét, szeretné, hogy minden munkatárs elégedett legyen és jól érezze magát. Fontos számára a cég folyamatos fejlődése és a kollégák képzése. Igyekszik mindig kedves, békés módon kezelni az esetleges problémákat. Feladata az új úti célok és lehetőségek feltérképezése, az ügymenetek gördülékennyé tétele, új kapcsolatok kiépítése. Hiszi, hogy a kedves, előzékeny hozzáállás mindig kedvező eredményre vezet.
Német Ábel
utazásszervező
Adél 2014 óta utazásszervezői és értékesítési munkája mellett adminisztratív tevékenységével is hozzájárul a Tickair működéséhez. Előkészíti a könyvelési dokumentációkat és rögzíti a leszervezett utazásokkal kapcsolatos teendőket. Kedvessége és figyelmessége hozzájárul, hogy az utasok részletesen elmondhassák pontos igényeiket és így a legmegfelelőbb ajánlatokat készíti el számukra.
Német Adél
utazásszervező
Vera 2014-ben csatlakozott hozzánk. Ő az egyedi ajánlatok specialistája. Személyre szabott ajánlataival az egyedül utazóktól a nagyobb csoportig, mindenki számára megkeresi a legoptimálisabb lehetőségeket. Alapos, lelkiismeretes munkájával azért dolgozik, hogy minden utas jól érezze magát a nyaralása során, és a lehető legjobb élményekkel térjen haza. A folyamatos kapcsolattartásnak köszönhetően az ajánlatokat az esetlegesen változó körülményekhez igazítja, vagy az újabb igényekhez alternatív megoldásokat keres.
Vendég Veronika
utazásszervező
Itt tudsz írni nekünk!
Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Üzenet: *Küldés!
Tickair Ügynökség Ker. és Szolg. Kft.
Cégjegyzékszám: 02-09-081127
Levelezési cím: 7800 Siklós, Petőfi u. 26.
Adószám: 25010594-2-02
Székhely: 7800 Siklós, Petőfi u. 26.
Utazási iroda engedély száma: U-001577
Hatósági nyilvántartást vezető hivatal: Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal

Vagyoni biztosíték (nemzetközi): biztosítás
Biztosítás kezelője: EUB Zrt.
Vagyoni biztosíték összege: 5.000.000 Ft
Vagyoni biztosíték (belföldi): biztosítás
Biztosítás kezelője: EUB Zrt.
Vagyoni biztosíték összege: 500.000 Ft

Adatvédelmi nyilatkozat
Általános Szerződési Feltételek
Táhelyszolgáltató: Versanus Kft.Tickair - egyedi ajánlat egyedi ajánlatot szeretnék
egyedi ajánlat
A Tickair csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Tickair Csapata