Tickair - nyaralászervezés - Kanári szigetek
Belépés


Tenerife


Playa de Las TeresitasA hét tagból álló Kanári-szigetek legnagyobbja Tenerife. A turisták, különösen a magyarok kedvenc üdülőhelye ez a sziget. Ez azért is érdekes, mert sok más országban Gran Canaria az első számú Kanári-szigeteki nyaralóhely. Azonban megvizsgálva a két sziget adottságait és látnivalóit láthatjuk, hogy miért is részesítik előnyben Tenerifét a többivel szemben. Mert az örök tavasz szigetén strandolhat a tengerparton, túrázhat a fenyőerdőkben, megcsodálhatja az Atlanti-óceán hullámait, részt vehet hagyományőrző ünnepeken, felfedezhet ritka növényeket, búvárkodhat a tengerben, megmászhatja a szurdokok szikláit, de akár táncolhat is valamelyik szórakozóhelyen. Itt mindenki megtalálja a kedvére való üdülési formát. A Teide hófödte csúcsai és a nyaraló családok, a kopár sziklák és a tengerpartok melletti zöld övezetek kontrasztjai annyira lenyűgözőek, hogy Tenerifére, az Örök Tavasz szigetére mindenképp megéri elmenni!

 

A Tickair Utazási Iroda a tenerifei útikalauzon keresztül igyekszik részletesen beszámolni Önnek Tenerife látnivalóiról, attrakcióiról, közlekedéséről és a gasztronómiájáról. A tenerifei repülőjegyekről is szeretnénk részletes tájékoztatást nyújtani. Ha elolvassa ezeket az információkat, garantáltan nem marad le semmiről!

 

Látnivalók Tenerifén
Ételek és éttermek
Tenerife repülőtere
Strandok
Közlekedés
Tenerife időjárása
Térkép, látnivalókkal
Tenerife - Kanári szigetek Tenerife

Látnivalók Tenerifén

 

Egész napos attrakciók

 

Loro Park – nem egyszerű állatkert

 

Loro ParkAki úgy érzi, hogy egy állatkert megnézése nem az egyik legfontosabb tenerifei látnivaló, az téved! Ha megkérdezik a szigeten nyaraló embereket, hogy mit érdemes megnézni Tenerifén, szinte biztos, hogy az első öt hely valamelyikén a Loro Park fog állni. Ugyanis ez a hely nem egy egyszerű állatkert. Itt található a világ legnagyobb papagáj populációja. Ezek a gyönyörű állatok naponta hat alkalommal nyűgözik le egy show keretein belül a vendégeket. A pingvinek számában szintén első helyen áll a világ állatkertjeinek sorában. Itt található a világ legnagyobb pingvin kifutója, ahol mesterséges körülményekkel biztosítják az állatoknak a kedvező sarki időjárást, a 0 fokos hőmérsékletet és a havazást. Aztán a park négy delfinje napi négy delfin show-val szórakoztatja a látogatókat.

 

Ezen kívül a kardszárnyú delfinek (orkák) Európában egyedülállóan, napi három, a fókák pedig napi 5 műsorral nyűgözik le a vendégeiket. A Loro Parkban található Európa leghosszabb cápa alagútja is. Az alagút 18 méter hosszú és hét különböző cápafaj látható szinte testközelből. Az ahhoz tartozó akváriumban több mint 20.000 tengeri állat és növény található. A növények kedvelőit is elkényezteti a Park, ugyanis a szép orchidea kertet érdemes megnézni, ahol több rendkívül ritka növényfajta is található. Az intézményben található még egy botanikus kert, valamint a gyerekek számára egy játszótér komplexum. A Park menedékül szolgál még csimpánzok, gorillák, pelikánok, leguánok, aligátorok, flamingók, jaguárok, óriás teknősök, tigrisek, egzotikus halak, vízi csikók számára is. A Loro Park méretére jellemző, hogy ha mindent meg szeretne nézni, az minimum 6 órát vesz igénybe.

 

Tipp: Érdemes rétegesen öltözködni, ha a Loro Parkba utazik. Váltóruhát vinni is ajánlott, mert a kardszárnyú delfinek show-ján előfordulhat, hogy a lenti széksorokat az állatok lefröcskölik.

 

Jegyár:
– 12 év felett: 38 EUR
– 6-11 év között: 26 EUR

 

A jegyeket online megveheti a hivatalos weboldalon.

 

Nyitva tartás: Az év 365 napján, 08:30 – 18:45 (utolsó belépés 16:00)

 

 

Siam ParkA vízi királyság: Siam Park

 

Hasonlóan a Loro Parkhoz, a Siam Park is a kihagyhatatlan élmények kategóriába tartozik Tenerife látnivalói közül. A már évek óta a világ legjobb csúszdaparkjának választott Siam Parkot ajánljuk minden olyan turistának is, aki szeret egy fehér homokkal borított strandon, egy jéghideg koktéllal a kezében pihenni. De legfőképpen azoknak, akik szeretik az izgalmakat, és a jobbnál jobb csúszdákat. A Park az ősi Thaiföld világába kalauzolja látogatóit. A vízi világ létrehozásakor thai építészek kivitelezték eredeti anyagokból az épületeket, a függő-piacot és a boltokat. A kertjei és az ékszerekkel kirakott fehér elefántok is tökéletesek. A speciális technikai megoldásoknak köszönhetően a park naponta cserélt, friss, sótalanított 24 fokos tengervízzel várja látogatóit. Aki megéhezett, az a Siam Park számos éttermében, kávézójában biztosan megtalálja, amire vágyik.

 

Ha kíváncsi részletesebben a Siam Park-ban található csúszdákra és medencékre, kattintson ide.

 

Jegyár:
– 12 év felett: 38 EUR
– 3-11 év között: 26 EUR

 

A Siam Park hivatalos weboldalán megvásárolhatja a jegyet.

 

Nyitva tartás:
– Május – Október: 10:00 – 18:00
– November – Április: 10:00 – 17:00

 

 

Twin Ticket – páros belépő a Loro Parkba és a Siam Parkba

 

Jegyár:
– 12 év felett: 66 EUR
– 3-11 év között: 45.50 EUR

 

 

Különleges természeti látnivalók

 

Teide

TeideA Teide 3718 méteres magasságával Spanyolország legmagasabb hegye, a Pico de Teide pedig a föld harmadik legnagyobb vulkánja, amelyről lélegzetelállító kilátás nyílik az egész szigetre. A tűzhányó utoljára 1909-ben tört ki, de a vulkán jelenleg is aktív. Szép időben egész Tenerife jól látható, míg felhős időben az áthatolhatatlan felhőket csodálhatja. A Los Roquillos állomásról libegővel tud még feljebb jutni. A csúcs utolsó 200 méterének megtételéhez engedélyt kell kérni. A TICKAIR minden ügyintézést elvégez az utasai helyett, díjmentesen!

 

A csúcson terjengő sárgás-kénes füstöt, és a kellemetlen szagot kompenzálja a gyönyörű látvány. Mindenképpen réteges öltözetben menjen még akkor is, ha lent nagyon meleg van. Télen hó fedi a hegyet és nyáron is állandó hideg szél fúj. Ez a vulkán talán a legfontosabb látnivaló Tenerife szigetén. A táj semmi máshoz nem fogható. Eszünkbe juthat róla a sivatag, vagy éppen a Mars. Nem véletlen, hogy olyan filmek helyszíneként szolgált, mint a Star Wars, vagy a Majmok bolygója. Ha nem szeretnénk felmenni a csúcsra, akkor is érdemes ellátogatni a Teidéhez autóval, mert a hegy környezete lélegzetelállító látványt nyújt. Érdemes korán érkezni a libegőhöz, mert napközben hosszú sorok kígyóznak, és nem ritka a több órás várakozás sem.

 

A libegő jegyára:
– Felnőtt: 27 EUR
– 14 év alatt: 13.50 EUR

 

Nyitva tartás: 09:00 – 16:00

 

Tenerife látnivalók: A Teide hivatalos weboldala, valamint itt megvásárolhatja a jegyet a libegőre.

 

 

Masca

Kalózfalu a hegyek között: Masca városa

 

Ez az aprócska kalózfalu egykoron a kalózok menedéke volt. Mivel nagyon jó helyen fekszik (ahogy a képen is látható), a fosztogatók remekül ráláttak az éppen arra járó hajóra. Autóval a mai napig nem egyszerű a Masca tábláig eljutni, inkább gyalog, vagy régebben öszvérek segítségével tették meg.

 

A vakítóan fehér, piros cseréptetős házak nagyon jellegzetesek Mascában. A falu feletti sziklateraszról megcsodálhatjuk a ködbe burkolódzó Teidét, valamint az Atlanti-óceánt. A csipkézett sziklaormok, a szakadékok, a hegyvidéki táj, a jellegzetes épületek, és a pálmafák leírhatatlan és felejthetetlen látványt nyújtanak.

 

 

Los Gigantes

 

Los GigantesLos Gigantes a mellette lévő három gigantikus 5-800 méteres szikláról kapta a nevét. Érdemes befizetni egy hajókázásra, ahol közelebbről is megcsodálhatja ezeket a monumentális sziklákat (erről lejjebb olvashat részleteket). A kikötőben több hajó közül választhatunk. Vannak olyan hajók, melyek csak „taxi”-ként funkcionálnak, és az utasokat Los Gigantes kikötője és Masca között szállítják. Vannak azonban olyan hajók is, melyek komplett programokat szerveznek, és a túrában benne van a delfinnézés is, valamint az étel és italfogyasztás. Los Gigantes környékén az óceán hőmérséklete szinte egész évben állandó, ezért nagyon szeretik ezt a területet a delfinek és a bálnák.

 

Ha befizetünk egy ilyen túrára, biztosak lehetünk benne, hogy látni fogunk delfineket, és ha szerencsések vagyunk, akkor akár bálnákat is! Vannak hajók is, amik kimondottan búvároknak vagy horgászoknak szerveznek utakat. Los Gigantestől nem messze található a Playa de la Arena strand, amely kék zászlós, ami a víz és a strand kiváló minőségét mutatja. De erről a Tenerife strandjai oldalunkon is szót ejtünk. Ez a partszakasz azért is különleges, mert nagyon finom szemcséjű, fekete homok borítja. A hosszúsága 250 m, általában nincs zsúfoltság. A part egy pálmasor ölelésében van, ami még élvezetesebbé teszi az itt eltöltött időt. Azonban arra figyeljen oda, hogy a szigeten itt mérik a legmagasabb UV sugárzást, ezért nagyon könnyen leéghet!

 

 

Tickair tipp: Delfinnézés kalózhajóval

 

Flipper Uno delfinnéző hajó

Hajókázáshoz a Flipper Uno hajóját ajánljuk. Ez a legszebb hajó a lehetőségek közül. A túra három órás. A hajóra felszállva egy ital és pár finom falat elfogyasztása után a hajó elindul a delfinek és bálnák irányába. A Flipper Uno garantálja, hogy látni fog delfineket (évente kb 1.100 túrát szerveznek, és ezek közül kb. 10 esetben fordul elő, hogy „elbújnak” a delfinek). Miután gyönyörködött ezekben a csodálatos állatokban, a sziklák mentén Masca felé veszi a hajó az irányt. Út közben felszolgálják az ebédet, ami általában csirkéből készült paella, amihez kenyér és gyümölcs is jár. A kiszolgálás gyors és udvarias. A hajón található egy bár is, ahol bármikor bárki kiszolgálhatja magát innivalóval. A választék: víz, Coca-Cola, Fanta, vörösbor és sör. Ezután a hajó megáll a Masca öbölben, ahol a víz gyönyörű és kristálytiszta. Itt, aki szeretne, az felfrissülhet az óceán vizében.

 

A hajó oldalán lehetőség van kötéllel is beugrani a vízbe. Úszás után a hajó hazafelé veszi az irányt, és a hazaúton egészen közelről csodálhatjuk meg Los Gigantes monumentális szikláit. A fedélzeten pedig egy túravezető is tartózkodik, aki egyben mókamesterként is szolgál, és mindig tájékoztatni fogja Önt arról, hogy éppen mi fog történni. A hajó legénysége az egész út során kedves, figyelmes, és az látszódik rajtuk, hogy számukra a legfontosabb az, hogy az utasok jól érezzék magukat, és a legjobb élményekkel térjenek majd haza! Jól jellemzi ezt az az eset, amit akkor láttunk, amikor mi is velük utaztunk. Az egyik utas elaludt a fedélzeten, és a fejét egy kemény fém korláton támasztotta meg. Amikor ezt meglátta a személyzet egyik tagja, rögtön hozott egy párnát, és az utas feje alá tette! A fedélzeten tartózkodik egy videós is, aki felvételt készít az utasokról, és lehetőség van megvásárolni a DVD-t. Zárszóként a Flipper Uno legénysége azt kéri minden utasától, hogy a fürdőruháját, a kameráját és a jó kedvét semmi esetre se hagyja otthon!

 

Jegyár (3 órás túra):
– 12 év felett: 34 EUR
– 3-11 év között: 17 EUR

- Busztranszfer ára: 7.5 EUR (12 év alatt 3.75 EUR)

 

Jegyár (2 órás túra):
– 12 év felett: 25 EUR
– 3-11 év között: 12.5 EUR

 

Cím: Avenida Marítima Puerto de Santiago, 15, 38683, Spanyolország

 

Tel.: +34 922 86 70 49

 

Tenerife látnivalók: Flipper Uno hivatalos weboldal

 

Indulási időpontok:
– Júniustól augusztusig 3 túra: 11.30-tól, 14.30-tól, 17.30-tól  (a túrák sorrendben 3,2,3 órásak)
– Szeptembertől májusig: 11:30-tól, 14:30-tól (a túrák 3 órásak)

 

 

Icod de los Vinos - Ezeréves sárkányfaIcod de los Vinos

 

Icod de los Vinosban finom borokat kóstolhat, valamint megnézheti a 16 méter magas ezeréves sárkányfát (spanyolul „El Drago Milenario”). A korát csak becsülni lehet, a szakemberek 500 – 800 év közöttire teszik. A múzeum és a mellette lévő boltocskák igazán remek hangulatúak.

Ha valaki szeretné közelebbről is megnézni a sárkányfát és a parkot, akkor belépőjegyet kell váltani, de a fát a járdáról is gyönyörűen lehet látni. A múzeum egy része, valamint a boltok ingyenesen látogathatók.

 

Cím: Pza. de la Constitución, 1 – 38430 Icod de los Vinos

 

Jegyár:
– Felnőtt (13 év felett): 5 EUR
– Diák: 3 EUR
– Gyerek (6-11 év között): 2.50 EUR
– Csecsemő (0 – 6 év között): Ingyenes

 

Nyitva tartás:

– Áprilistól szeptemberig: 09:00-20:00
– Októbertől márciusig: 10:00-18:00

 

 

VilaflorVilaflor

 

Ebbe a kis faluba lépve, Spanyolország legmagasabban fekvő lakott területén járhatunk. A falu 1500 méterrel a tengerszint felett épült, épp ezért Vilaflort szinte egész évben áttetsző felhőréteg borítja.

 

Klímája és kristálytiszta levegője ideális a krónikus légúti betegek számára. Tavasztól a nyár közepéig ezerszínű virágtengerbe borul a táj, ezért természetbarátoknak különösen ajánlott a hely megnézése.

 

Sajnos a 2012-es nyári tűzvész miatt a természet jelentősen megkárosodott.

 

 

La LagunaLa Laguna

 

A következő látnivaló La Laguna városa. Ez az északon található település az 1700-as évekig Tenerife fővárosa volt, ma pedig egy virágzó egyetemváros. La Lagunát a hangulata miatt érdemes megnézni.


A felújított óváros, valamint a szobrok, a paloták, és a 17-18. századi házak betekintést engednek egy középkori kanári város mindennapjaiba.

 

 

Güimari piramisok

A Güimar városánál lévő hat piramis léte ma is rejtély a régészek számára. A helyiek sokáig úgy gondolták, hogy ezek az építmények pusztán csak kőrakások, melyet földműveléshez használtak.

 

Güimari piramisok

De a kilencvenes évek elején a kutatók megállapították, hogy ezek valóban piramisok, melyek hasonlítanak a maják és aztékok által Mexikóban építettekhez. A korukat ezidáig nem sikerült megállapítani, mint ahogy azt sem, hogy kik építették.

 

Jegyár:
– Felnőtt: 12.50 EUR
– Diák (30 év alatt): 9.90 EUR
– Gyermek (7-12 év között): 5.50 EUR
– 7 év alatt: Ingyenes

 

A jegyeket itt vásárolhatja meg.

 

 

Legfontosabb városok a szigeten

 

Üdülőparadicsom délen: Playa de las Americas – Los Cristianos

 

Playa de las AmericasEz a népszerű üdülő terület Tenerife délnyugati csücskében, hegyek között található, aminek köszönhetően a klíma szinte mindig jobb, mint a pár km-re lévő városokban. Ez a két város tökéletes a nyaralók számára: strandok, éttermek, boltok, sörözők, bárok, diszkók, bowlingozás, gokartozás, különböző vízi sportok. Míg a nyüzsgő élet Las Americasban van, Los Cristianosban nyugodtabb a hangulat. Számos gyönyörű strandot is találhatunk a környéken. Mint ahogy a Tenerife strandjai oldalunkon is olvasható, ezek a strandok mesterségesen készültek, több millió zsák világos, illetve arany színű homokot hoztak be főként a Szahara sivatagból.

 

Az évek során Las Americas és Los Cristianos szinte egyesült egymással, nincs konkrét határvonal a két város között. Ha vásárolni támad kedve, az Avenida de las Americas utcát ajánljuk, ahol lenyűgöző szállodák és nagyszerű boltok százai várják Önt. Ezen az utcán építettek fel egy hatalmas, piramis formájú épületet, ahol könnyű- és komolyzenei koncerteket is hallgathat.

 

 

Santa Cruz - Tenerife fővárosa

 

Santa CruzSanta Cruz de Tenerife a Kanári-szigetek második fővárosa. A Tenerife északkeleti részén fekvő város lakossága több mint 220 000 fő. Santa Cruz népszerű a vásárlók körében is, rengeteg bevásárlóközpont, és kisebb bolt található itt. Az egyes termékekre kivetett alacsony adók miatt is nagyon népszerűek a Kanári-szigetek. Ilyen termékek a dohány, az alkohol, az elektronikai berendezések, szépségápolási cikkek, ételek és kávék. Az éjszakai élet itt is pezsgő, a város tele van diszkókkal és különböző pubokkal, bárokkal, a várost pedig azok is igazán kedvelik, akik az ismert tenerifei tél-temető karneválra jönnek februárban. Tenerife szigetén minden évben megrendezésre kerül a Karnevál, mely a Rio de Janeiro-i karnevál után a második legnagyobb és leglátványosabb. A mulatságon több tízezer ember táncol az utcán színes ruhákban, különböző jelmezekben.

 

 

Puerto de la Cruz, észak központja

 

Puerto de la CruzA 32 ezer lakost számláló Puerto de la Cruz egy igazi nagyváros Tenerife északi részén. Érdekes kombinációt alkot a halászfalu jelleg, a modern alkotásokkal. Puerto de la Cruz gyógyfürdőként már régóta ismeretes. A fürdői hamarabb vonzották a turistákat, mint a strandok. Érdemes az utcákon barangolni, mert csodás kis helyekre bukkanhat.

 

Sétálhat az Avenida de Colón nevű utcában, ami egy hullámtörőkkel lezárt tengerparti sétány, és a partot pálmafák szegélyezik. Ezen kívül banánültetvények, bevásárló utcák, kaszinók, éttermek, kávéházak, templomok és számtalan történelmi emlék várja a látogatókat. Itt található a Loro Park, és egy gyönyörű botanikus kert is, de más tenerifei látnivalókat is láthat Puerto de la Cruzban.

Tenerifei ételek és éttermek

 

Papas con mojoA TICKAIR egy tipikus kanári ételt ajánl a figyelmébe, a papas con mojot (ejtsd: pápász kon mohó), vagyis kanári krumplit mojo szósszal. Alapja a kanári krumpli, aminek az oldalára kiül a só. A krumplit mojo szósszal tálalják. A mojo rojo pirospaprikából és chilliből, a mojo verde pedig petrezselyemből és korianderből készül. A szupermarketekben is vásárolhat ebből a fűszerkeverékből őrölt formában. Ez tökéletes ajándék lehet az itthoniaknak.

 

Bármilyen ételt fogyaszt is, mellé egy frissen csapolt Kanári-sört, a Dorada-t ajánljuk.

 

Ha tenerifei étel különlegességet szeretne megkóstolni, mint amilyen a fokhagymás csirke, az egyik legjobb étterem az Adeje-ben található La Rambla étterem.

 

La Rambla étterem

Cím: Adeje, Calle Grande 5
Nyitva tartás: Kedd – Vasárnap: 12:30 – 22:30

 

Kihagyhatatlan étel a paella, ami a leghíresebb spanyol étel. Ha igazán finomat szeretne enni, akkor a Playa de las Americas-ban lévő Gomero éttermet ajánljuk, ami egy tradicionális spanyol étterem, fantasztikus atmoszférával és nagyon barátságos pincérekkel.

Paella

ChurrosSpanyolországban nagyon nagy hagyománya van a bároknak, ahol az italok mellett frissen készített bocadillokat, azaz szendvicseket is lehet fogyasztani. Érdemes az utunk során legalább egyszer ellátogatni egy ilyen bárba, hogy megízleljük a hétköznapi spanyol emberek életét és temperamentumát. Erre az egyik legalkalmasabb hely San Isidroban található, a bár neve pedig Bar Cafeteria Avenida.

Az autópályáról San Isidronál kanyarodjunk le, és az autópálya melletti körforgalomból kanyarodjunk fel a város főutcájára. Ha az autópálya felől érkezünk, akkor a jobb oldalon találjuk meg. Itt nagyon finom gyümölcsturmixokat és bocadillokat ehetünk, és garantáltan nem fogunk sok turistával találkozni! Az utca másik oldalán található a Reina Sofia Churreria, ahol frissen készített churrost ehetünk, és finom kanári-kávét is ihatunk.

 

El Cine étterem

A tengeri ételek is nagyon finomak Tenerifén. Los Cristianos-i tartózkodása alatt nem érdemes kihagyni a betérést az eldugott El Cine Bárba, ahol olcsón (kb. 8 EUR), szabad levegőn, nagyon kellemes hangulatban fogyaszthatja el az ebédjét. Ne csodálkozzon, ha pár percet várnia kell, mire felszabadul egy asztal és leülhet.

 

Cím: Tenerife / Arona / Los Cristianos C/ Juan Bariajo, 8
Nyitva tartás: 11:30 – 24:00
Zárva: Hétfőn

Tenerife repülőtere

 

Tenerife déli replőtere: Tenerife Sur (Reina Sofia)

 

Távolság Tenerife főbb városaitól:

 

Candelaria – 45 km, Playa de las Americas (Costa Adeje) – 20 km, Playa de los Cristianos – 18 km, Puerto de la Cruz – 91 km, Santa Cruz de Tenerife – 63 km.

 

Busz

 

A zöld színű Titsa busztársaság járataival juthatunk be a városba Tenerife déli repülőtere mellől. A busztársaság hivatalos weboldalán találhatja meg a pontos menetrendet. A 111-es és 343-es buszok lehetnek fontosak az Ön számára, ugyanis ezek érintik a déli repülőteret. Az egyes városok alatt az indulási időpontokat találja. Costa Adeje a Playa de las Americas utáni megálló.

 

 

Jegyárak:


– Playa de las Americas – Reina Sofia repülőtér (111-es busz): 3.70 EUR
– Puerto de la Cruz – Reina Sofia repülőtér (343-as busz): 13.55 EUR
– Santa Cruz – Reina Sofia repülőtér (111-es busz): 9.35 EUR

 

A tenerifei repülőtéren autót is tudunk bérelni, így leegyszerűsödik a bejutás az adott városba.

 

Ezen kívül kedvezményes transzfert is igénybe vehet! Amennyiben a Tickair Utazási Irodán keresztül foglalja le az utazását, az ár már tartalmazni fogja a transzfer költségét is.

Strandok Tenerifén

 

Tenerife szigetén rengeteg, szebbnél szebb strand található. Mindegyik strand nyilvános és ingyenes, csak a napozóágyak és napernyők használatáért kell fizetni (természetesen nem kötelező igénybe venni őket). Vannak arany homokos, világos vagy fehér homokos, sárga homokos és fekete vagy sötét homokos strandok. A legjobb és legkiépítettebb strandok délen találhatóak Los Cristianos és Costa Adeje között. Ezen a részen a strandok többsége sárga homokos, a fekete homokos strandok pedig a sziget északi részén jellemzőek. A sárga homokos strandok mesterségesen lettek kiépítve, a homokot pedig a Szaharából hozták.

Az alábbiakban városok szerint vesszük sorra a legszebb strandokat Tenerifén. Délről indulunk Los Cristianosból, és az óramutató járásával megegyezően járjuk körbe a szigetet. A feltüntetett napernyő és egyéb árak 2018-osak, amik időközben változhatnak!

 

Los Cristianos és Playa De Las Americas

 

Playa de Los Cristianos

 

Playa de Los CristianosHomok: sárga, finom szemcséjű

 

Napozóágy ára: 3 EUR/nap

 

Napernyő ára: 3 EUR/nap

 

WC, zuhanyzó, lábmosó: van

 

Néhány közeli hotel: Checkin Bungalows***

 

TICKAIR értékelés: 5/3.5 – Nagyon kellemes a homok, kedvező árú éttermek vannak a közelben, szép a kilátás a Los Cristianos melletti hegyre, de a közeli kikötő picit zavaró.

 

Playa de Los Cristianos Playa de Los Cristianos

 

Playa de Las Vistas

Playa de Las Vistas

 

Playa de Las VistasA Las Vistas strand Tenerife egyik legszebb és legnagyobb strandja. Az egyik fele még Los Cristianos-hoz tartozik, a másik fele pedig már Las Americas-hoz.

 

Homok: sárga, finom szemcséjű

 

Napozóágy ára: 4 EUR/nap

 

Napernyő ára: 4 EUR/nap

 

WC, zuhanyzó, lábmosó: van

 

Strandröplabda: van

 

Vízi sportok: van (vízibicikli: 15 EUR/ óra – 4 fős)

 

Playa de Las VistasÉrtékmegőrző: van

 

Néhány közeli hotel: Mediterranean Palace*****, Zentral Center****, Dream Hotel Noelia Sur****

 

TICKAIR értékelés: 5/4.5 – Az egyik kedvenc strandunk Tenerifén a tágas homokos part miatt, valamint a szépen gondozott parti sétány miatt. A helyiek is előszeretettel választják ezt a strandot, mert legtöbbször nincs olyan zsúfoltság, mint a kisebb strandokon. A sétányon jobbnál jobb éttermek közül válogathatunk kedvünkre.

 

Playa del Camisón

 

Nagyon kellemes hangulatot adnak a strandnak a nádfedeles napernyők, és a pálmafasor a sétányon.

 

Homok: sárga, finom szemcséjű

 

Napozóágy ára: 5 EUR/nap

 

Napernyő ára: 5 EUR/nap

 

WC, zuhanyzó, lábmosó: van

 

Néhány közeli hotel: Mediterranean Palace*****, H10 Las Palmeras****, Zentral Center****, Hotel Sol Tenerife****, Dream Hotel Noelia Sur****

 

TICKAIR értékelés: 5/4.0 – A nádfedeles napozóágyak és a part menti pálmafák igazán hangulatossá teszik.

 

Playa del Camisón Playa del Camisón
Playa del Camisón Playa del Camisón

 

 

Playa de Troya

Playa de TroyaKözponti fekvésű strand Tenerifén, sok jó hotel és étterem közelében. A parton található a Papagayo Beach Club, valamint a Monkey Beach Club, mindkettő Tenerife legjobb szórakozóhelyei közé tartozik. A parton masszázst és különböző vízi sportokat is igénybe vehetünk.

 

Homok: sárga, finom szemcséjű

 

Napozóágy ára: 5 EUR/nap

 

Napernyő ára: 5 EUR/nap

 

WC, zuhanyzó, lábmosó: van

 

Vízi sportok: van (vízibicikli: 15 EUR/ óra – 4 fős)

 

Playa de TroyaMasszázs: van

 

Értékmegőrző: van

 

Néhány közeli hotel: Hotel Troya****, Palm Beach Club****, Paraiso Del Sol***, Las Piramides Resort***, Iberostar Las Dalias****, Iberostar Bouganville****, H10 Las Palmeras****, KN Aparthotel Columbus***, Oro Blanco Apartments***, Dream Hotel Noelia Sur****, Hotel Sol Tenerife****, Apartamentos Caribe

 

TICKAIR értékelés: 5/4.0 – A napernyők itt is hangulatos nádfedelesek, és nagyon kellemes a homok is. Központi elhelyezkedése miatt legtöbbször sokan vannak, de a sok napozóágynak köszönhetően ilyenkor is kényelmesen el lehet férni. A Papagayo Beach Club bár nem olcsó, de a parti asztalokról gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, és nagyon magas színvonalú étterem.

 

Playa de Troya

 

 

Tenerifei strandok – Costa Adeje

 

Playa La Pinta

Playa La PintaA La Pinta strand egy védett öbölben, a Puerto Colon kikötő mellett található. Mivel rengeteg hotel van a közelében, a strand mérete pedig nem túl nagy, ezért ez az egyik legzsúfoltabb strand a szigeten. A közelében sok étterem és bár található, ahol nagyon jó áron tudunk sörözni, vagy éppen ebédelni. A vízben van egy vízi játszótér, ami kellemes időtöltés lehet mindenkinek.

 

Homok: sárga, finom szemcséjű

 

Napozóágy ára: 5 EUR/nap

 

Napernyő ára: 5 EUR/nap

 

WC, zuhanyzó, lábmosó: van

 

Vízi sportok: van

 

Vízi játszótér: van

 

Értékmegőrző: van

 

Néhány közeli hotel: Hovima Santa Maria***, Malibu Park***, Neptuno Costa Adeje***, Iberostar Las dalias****, Iberostar Bouganville Playa****, Tinerfe Garden

 

TICKAIR értékelés: 5/3.0 – A La Pinta strand mellett található pálmasornál, a Puerto Colon kikötő fölötti sétányon gyönyörködhetünk talán a legszebb naplementékben a szigeten. A zsúfoltsága miatt azonban mi inkább a mellette található Torviscas strandot javasoljuk, ami sokkal tágasabb és kellemesebb.

 

Playa La Pinta Playa La Pinta

 

Playa de Torviscas – Playa Fanabe

Playa de TorviscasEz a két strand szinte egynek tekinthető, hiszen teljesen egybe van épülve. A déli részét Playa Torviscas-nak, az északi részét pedig Playa Fanabe-nak hívják.
Az egyik legszebb és legjobban kiépített strand Tenerifén, gyönyörű, sötét homokos parttal, és nagyon elegáns bárokkal a sétányon.


A Playa Fanabe strandon található a Le Club Playa Fanabe, ahol luxus körülmények között, pezsgőt és finom koktélokat kortyolgatva élvezhetjük az Atlanti-óceán látványát.

 

Homok: sötétszürke, néhol fekete, finom szemcséjű

 

Napozóágy ára: 5 EUR/nap

 

Playa de TorviscasNapernyő ára: 5 EUR/nap

 

WC, zuhanyzó, lábmosó: van

 

Vízi sportok: van

 

Röplabda: van

 

Exkluzív beach bár: van

 

Mozgáskorlátozottak részére kialakított rész: van

 

Néhány közeli hotel: Hovima Santa Maria***, Malibu Park***, Neptuno Costa Adeje***, Tinerfe Garden, Hotel Best Jacaranda****, Hotel Fanabe Costa Sur****, Aparthotel Panoramica Heights*** (ingyenes buszjárat)

 

TICKAIR értékelés: 5/4.7 – Az egyik legszebb és legelegánsabb strand Tenerifén. Nagyon szeretjük a sötét homokot, és az elegáns Le Club Fanabe beach bar-t.

Playa Fanabe

 

 

Playa del Duque

Playa del DuqueA part nem messze található a Gran Hotel Bahía del Duque-tól. Egy sétányon juthat le a közterületről a partra, ahol gyönyörű türkiz színű víz, és finom szemcséjű sárga homok fogadja. Hétvégéken és ünnepnapokon nagy zsúfoltság tud lenni, mert a helyiek is szeretik ezt a strandot.

 

Homok: sárga, finom szemcséjű

 

Napozóágy ára: 5 EUR/nap

 

Napernyő ára: 5 EUR/nap

 

WC, zuhanyzó, lábmosó: van

 

Mozgássérültek részére lejáró: van

 

Néhány közeli hotel: H10 Costa Adeje Palace****

 

TICKAIR értékelés: 5/4.2 – A türkiz színű víz miatt szeretjük ezt a strandot.

 

 

Puerto De Santiago – Los Gigantes

 

Playa La ArenaPlaya La Arena

 

A Playa La Arena Tenerife északnyugati részén, a Los Gigantes – Puerto de Santiago – La Arena üdülőövezetben található, nem messze Los Gigantes lenyűgöző sziklafalaitól.

 

A strand természetes fekete homokos, itt megtapasztalhatjuk, hogy milyen az igazi vulkáni homokos tenerifei strand.

 

A hullámtörőknek köszönhetően nincsenek nagy hullámok.

 

Playa La Arena

 

Homok: fekete, természetes, vulkáni eredetű, finom szemcséjű

 

Napozóágy ára: 4 EUR/nap

 

Napernyő ára: 4 EUR/nap

 

WC, zuhanyzó, lábmosó: van

 

TICKAIR értékelés: 5/4.2 – A türkiz színű víz miatt szeretjük ezt a strandot.

 

Puerto De La Cruz

 

Playa JardinPlaya Jardin

Ez a strand Puerto de la Cruzban található, a Loro Parktól nem messze. A híres Kanári művész, Cesar Manrique tervezte meg a ma is látott képet tele pálmafákkal, vulkanikus homokkal és botanikus kerttel. A sziget északi részén erősebb a hullámzás, mint a déli részén, ezért számíthatunk rá, hogy gyönyörű hullámokkal fogunk találkozni. Az pedig egy egészen különleges élményt nyújt, hogy a parton fekete, vulkanikus homok van.

 

Homok: fekete, természetes, vulkáni eredetű, finom szemcséjű

 

Playa JardinNapozóágy ára: 2,5 EUR/nap

 

Napernyő ára: 2,5 EUR/nap

 

WC, zuhanyzó, lábmosó: van

 

Néhány közeli hotel: Hotel Panoramica Garden, Hotel Sol Puerto Playa****

 

TICKAIR értékelés: 5/4.1 – A strand környékén látható pálmafák és szép növények, a finom fekete homok, és a közelben látható gyönyörű hullámok teszik igazán felejthetetlenné ezt a tenerifei strandot.

 

San Andrés

 

Playa de Las Teresitas

Playa de Las TeresitasEzt a mesterséges tenerifei strandot 1973-ban újították fel úgy, hogy a Szahara sivatagból importált kb. 4 millió zsák fehér homokkal töltötték fel. A partot Kanári pálmafák veszik körül kókuszdiókkal valamint tengeri szőlővel párosulva, amely egy igazán különleges hangulatot ad a tájnak. Nem messze található egy halász kikötő San Andresben, ahol a legjobb tengeri ételeket találjuk a szigeten. A parton van parkoló, zuhanyzó, mellékhelyiség, telefon és napágy kölcsönző is. A víz nyugodt, hullámok nincsenek. Néha a szél nagyon feltámad, ezért olyan napot válasszon, amikor kifejezetten remek az idő.

 

Napozóágy ára: 2,5 EUR/nap

 

Napernyő ára: 2,5 EUR/nap

 

TICKAIR értékelés: 5/4,4 – A tágas és finom homokos strandot körülvevő gyönyörű pálmafák és szép hegyek igazán felejthetetlenné teszik a strandolást. A hullámtörőnek köszönhetően nincsenek nagy hullámok, ezért kisgyermekekkel is nagyon ideális. Ha szeretnénk meglátogatni ezt a tenerifei strandot, akkor érdemes autót bérelni, mert busszal kissé körülményes az eljutás.

 

El Medano

 

El Médano

El MédanoEl Medano egy tengerparti kisváros Tenerife déli részén. Egy rendkívül jó, finom homokú parttal is rendelkezik lenyűgöző hullámokkal. Az extrém vízi sportok kedvelőinek ezt a tenerifei strandot ajánljuk. Minden évben itt rendezik meg a Kitesurf világbajnokságot. A part kék zászlós.

A strand két részre van osztva: az egyik rész a szörfösöké, a másik a pihenő nyaralóké.

Megszámlálhatatlanul sok napágy, és napernyő teszi igazán hangulatossá ezt a partot.

A strandból egy sétány nyílik, ahol boltok, éttermek, bárok és kávézók várják, hogy betérjünk. Ha megjönne a kedvünk valamelyik vízi sporthoz, a parton találunk ruha és felszerelés kölcsönzőket.

 

Napozóágy ára: 2 EUR/nap

 

Napernyő ára: 2 EUR/nap

 

TICKAIR értékelés: 5/3,1 – Az erős szél, valamint a sok szörfös miatt inkább akkor érdemes eljönni erre a tenerifei strandra, ha szeretnénk kipróbálni valamilyen vízi sportot.

 

Tenerife strandjainak térképe


Tenerife strand nagyobb térképen való megjelenítése.

Közlekedés Tenerifén

 

Busz közlekedés

 

Kétféle módon közlekedhet Tenerifén. Az egyik, a Titsa busztársaság járatai. Ide kattintva megnézheti az összes vonalat, ahol közlekednek buszok, időpontokkal együtt.

 

Közlekedés autóval

 

A másik (a jobb) lehetőség az autóbérlés. Az úthálózat nagyon jó Tenerifén. A repülőtéren könnyedén beszerezhetünk egy térképet a szigetről (az információs pultnál, vagy egy kis boltban), de az is előfordulhat, hogy osztogatni fogják az érkezésből kifelé haladva.

 

Tenerifei közlekedés során fontos odafigyelni az alábbiakra:

 

- Az utakon nagyon sok bérautó közlekedik, melyeket turisták vezetnek. Mivel nem ismerik az utakat, ezért előfordulhat, hogy csak az utolsó pillanatban váltanak sávot, ezért érdemes nagyobb követési távolságot tartani, esetleg lassabban vezetni.

- Ha gyalogost lát a zebráknál, mindig álljon meg!

- Ha kétsávos útra hajt rá, tartson jobbra.

- Ha egy autó mögött haladunk és azt látjuk, hogy balra kanyarodást jelez olyan helyen, ahol nincs lehetőség lekanyarodni, akkor ez azt jelenti, hogy meg fog állni és keresztben elenged valakit.

- A Kanári-szigeteken rövid dudaszóval jeleznek, ha meg akarnak köszönni valamit.

- Ahol az út szélén sárga csík van, ott nem lehet parkolni. Ahol fehér csík, ott ingyenes a parkolás, a kékkel felfestett részeken pedig fizetni kell. Sok parkolóház is van, de ezek is fizetősek.

Tenerife időjárása – általános információk

 

Közhely, mégis igaz az a sokat hallott kifejezés, hogy Tenerife az örök tavasz szigete. Való igaz, Tenerife időjárása télen-nyáron egyaránt kellemes! Ez különösen a sziget déli partjára igaz, ahol lényegesen melegebb van, mint az északi részén.

 

Észak és dél között fekszik ugyanis a több, mint 3000 méter magas Teide, az egyik legszebb tenerifei látnivaló. Ez a hatalmas hegy mondhatni kettéválasztja a szigetet. Tenerife időjárása északon hűvösebb és csapadékosabb is, mint délen. A növényzet is tökéletesen megmutatja ezt: a déli kopárságot és hatalmas sziklákat északon felváltja a dús, zöld növényzet. Délen pedig Los Cristianos és Las Americas fekvése annyira kedvező, hogy bár az elővárosaiban (pl. San Isidro) eshet az eső és fújhat a szél, a városban biztosan jobb idő van. Ez a lenyűgöző természeti csoda is igazán egyedivé teszi ezt a szigetet.

 

Tenerife időjárása télen

 

Mikor is szeretnének a legtöbben Tenerifére utazni, ha nem télen? Ez érthető is, hiszen amíg máshol a zord időjárás tombol, addig Tenerifén strandidő van. A statisztikák szerint decemberben 20 fok körül alakul az átlagos középhőmérséklet. Ez azt jelenti, hogy nappali órákban általában 25 fok fölött van a hőmérséklet, éjszaka pedig lehűl 20 fok alá. A déli órákban leggyakrabban 25-30 fok körüli hőmérsékletet mérhetünk, ami miatt ilyenkor már legtöbben az árnyékba húzódnak, mert a napsugárzás nagyon erős. Nincs attól szebb látvány, amikor a parton pihenők felnéznek a Teidére, ahol éppen havazik.

 

Tenerife időjárása tavasszal

 

Március, április és május nagyon közkedvelt időszak tenerifei utazáshoz, hiszen a repülőjegy még viszonylag olcsó és nincs olyan sok ember a szigeten! Az átlaghőmérséklet kb. 20 fok, ami azt jelenti, hogy esténként 18, nappal pedig 24 fok körüli hőmérsékletre lehet számítani. A víz alulról súrolja a 20 fokot. Az esőzés esélye hónapról hónapra csökken, azonban ilyenkor még lehet számolni néha a rossz idővel.

 

Tenerife időjárása nyáron

 

Érdekesség, hogy a nyár enyhébb, mint Magyarországon. Nincs olyan tikkasztó hőség, köszönhetően a Golf áramlatnak. Nyáron 10 órán keresztül süt a nap, tehát nem kell túl sok mindent bepakolnunk a bőröndbe, az eső a déli parton szinte esélytelen! Az afrikai szél, a Kalima, néha betör a szigetre két-három napra. Ez olyan érzés mintha egy hajszárítót tartana maga elé az ember. Ilyenkor a hőmérséklet 35 fok is lehet, a szél pedig homokot hoz.

 

Tenerife időjárása ősszel

 

Egyértelműen az ősz a legalkalmasabb időszak egy tenerifei nyaraláshoz. Amikor itthon már kezd téliessé válni az időjárás, Tenerifén még csak annyi érződik, hogy egy kevéssel több csapadék hullik, de a víz melegebb, mint nyáron (22 fok), a hőmérséklet pedig 25-30 fok között mozog. A tenerifei repülőjegyek árai csökkennek a nyárihoz képest, így ez az időszak talán a legjobb arra, hogy az Örök Tavasz szigetére utazzon!

Tenerife térképe, helymegjelöléssel

 

Biztosan Ön is egyetért abban, hogy a Kanári-szigetekre eljutni páratlan élmény és rendkívül jó kikapcsolódási lehetőség. Hiszen kevés olyan hely van a világon, ahol egy nap alatt lehet több ezer méter magasságban túrázni egy hófödte hegyen, illetve fürödni a tengerparton. Tenerife ilyen! Ezért is ajánlja Önnek a Tickair Ügynökség azt, hogy utazzon el az örök tavasz szigetére. A Tenerife látnivalók oldalunk böngészése közben láthatta, hogy a sziget minden egyes szegletében vannak lenyűgöző attrakciók. Segítségül összeállítottunk Önnek egy olyan térképet Tenerife látnivalóiról, amelyben a következőket találja: megjelöltük a repülőteret, az éttermeket és az összes tenerifei nevezetességet, amiről írunk. Tenerife térkép ablakát felnagyítva, a kék helymegjelölő pontokra rákattintva megtalálja az összes fontos látványosságot. Ha az okos telefonján használja, hasznos segítség lehet Önnek, de akár felnagyítva és kinyomtatva is alkalmas lehet a tájékozódásra. Ha repülőjegyet szeretne vásárolni, kattintson a Tenerife repülőjegy oldalunkra, vagy kérjen ajánlatot a jobb oldali ablakban.

 
Tenerife Tickair - utazási iroda Tickair
Programok a szigeten
Tenerife szigetkörút délről magyar nyelven (busz)
73 EUR
Kirándulás az örök tavasz szigetén, történelmi, földrajzi ésmindennapi érdekességek, legendák, Teide Nemzeti Park magyar idegenvezetővel. Étkezés: Ebéd
Jeep túra La Gomera magyar kísérővel (hajó és jeep)
115 EUR
La Gomera rejtett szépségei, lenyűgöző tájai, látogatás egy banánültetvényen, ismerkedés a füttynyelvvel és mindez jó hangulatban, 8-10 személyes kocsikban, profi sofőrökkel, magyar kísérővel.   Étkezés: Ebéd
Tenerife történelmi városai magyarul (busz)
63 EUR
Tenerife legfontosabb városai, kulturális élet, szokások és a csodálatos babérerdő magyar idegenvezetővel. Étkezés: Ebéd
Loro Parque
38 EUR
A világ legjobb állat- és növényparkja, fantasztikus showműsorokkal, lenyűgöző környezetben. Kihagyhatatlan program.
Siam Park
38 EUR
A világ legjobb csúszdaparkja egésznapos szórakozást nyújt családoknak, pároknak.

Kiemelt ajánlatokközvetlen
Cél: Tenerife
Indulás helye: Budapest
Paraiso del Sol
2022-07-15 - 2022-07-22
Önellátás Önellátás
2 felnőtt és 0 gyermek 2 - 0
390.723 Ft/ fő Összesen: 781.445 Ft/ 2 fő
Bővebb információ
Központi elhelyezkedés 400 méterre a parttól Kitűnő ár-érték arány Gyerekbarát hotel
közvetlen
Cél: Tenerife
Indulás helye: Budapest
Laguna Park II
2022-07-15 - 2022-07-22
Csak szállás Csak szállás
2 felnőtt és 0 gyermek 2 - 0
391.088 Ft/ fő Összesen: 782.175 Ft/ 2 fő
Bővebb információ
közvetlen
Cél: Tenerife
Indulás helye: Budapest
Las Pirámides Resort
2022-07-15 - 2022-07-22
Önellátás Önellátás
2 felnőtt és 0 gyermek 2 - 0
391.183 Ft/ fő Összesen: 782.365 Ft/ 2 fő
Bővebb információ
500 méterre a parttól Kitűnő ár-érték arány Központi elhelyezkedés Fűtött medence
közvetlen
Cél: Tenerife
Indulás helye: Budapest
Apartamentos Caribe
2022-07-22 - 2022-07-29
Önellátás Önellátás
2 felnőtt és 0 gyermek 2 - 0
396.708 Ft/ fő Összesen: 793.415 Ft/ 2 fő
Bővebb információ
600 méterre a Siam Parktól 600 méterre a parttól Fűtött medence
közvetlen
Cél: Tenerife
Indulás helye: Budapest
Neptuno Costa Adeje
2022-08-05 - 2022-08-12
Önellátás Önellátás
2 felnőtt és 0 gyermek 2 - 0
400.943 Ft/ fő Összesen: 801.885 Ft/ 2 fő
Bővebb információ
Gyerekbarát hotel Kitűnő ár-érték arány Fűtött medence
közvetlen
Cél: Tenerife
Indulás helye: Budapest
Hotel Zentral Center
2022-07-15 - 2022-07-22
Csak szállás Csak szállás
2 felnőtt és 0 gyermek 2 - 0
406.783 Ft/ fő Összesen: 813.565 Ft/ 2 fő
Bővebb információ
Központi elhelyezkedés 700 méterre a parttól
közvetlen
Cél: Tenerife
Indulás helye: Budapest
Checkin Bungalows
2022-07-15 - 2022-07-22
Önellátás Önellátás
2 felnőtt és 0 gyermek 2 - 0
417.185 Ft/ fő Összesen: 834.370 Ft/ 2 fő
Bővebb információ
Sokféle sportolási lehetőség Gyerekbarát hotel 500 méterre a parttól Fűtött medence Központi elhelyezkedés
közvetlen
Cél: Tenerife
Indulás helye: Budapest
Malibu Park
2022-07-15 - 2022-07-22
Önellátás Önellátás
2 felnőtt és 0 gyermek 2 - 0
419.375 Ft/ fő Összesen: 838.750 Ft/ 2 fő
Bővebb információ
Kitűnő ár-érték arány
közvetlen
Cél: Tenerife
Indulás helye: Budapest
Palm Beach Club
2022-07-15 - 2022-07-22
Önellátás Önellátás
2 felnőtt és 0 gyermek 2 - 0
441.713 Ft/ fő Összesen: 883.425 Ft/ 2 fő
Bővebb információ
Közvetlenül a parton Központi elhelyezkedés Fűtött medence Gyerekbarát hotel
Tenerife szigetkörút délről magyar nyelven (busz)

Kirándulás az örök tavasz szigetén, történelmi, földrajzi ésmindennapi érdekességek, legendák, Teide Nemzeti Park magyar idegenvezetővel.

Étkezés: Ebéd

Jeep túra La Gomera magyar kísérővel (hajó és jeep)

La Gomera rejtett szépségei, lenyűgöző tájai, látogatás egy banánültetvényen, ismerkedés a füttynyelvvel és mindez jó hangulatban, 8-10 személyes kocsikban, profi sofőrökkel, magyar kísérővel.

 

Étkezés: Ebéd

Tenerife történelmi városai magyarul (busz)

Tenerife legfontosabb városai, kulturális élet, szokások és a csodálatos babérerdő magyar idegenvezetővel.

Étkezés: Ebéd

Loro Parque

A világ legjobb állat- és növényparkja, fantasztikus
showműsorokkal, lenyűgöző környezetben. Kihagyhatatlan
program.

Felnőtteknek express busztranszferrel az ár 51.5 EUR, gyerekeknek 2-6 éves korig 46.5 EUR. 

Siam Park

A világ legjobb csúszdaparkja egésznapos szórakozást nyújt
családoknak, pároknak.

Tickair - egyedi ajánlat egyedi ajánlatot szeretnék
egyedi ajánlat
A Tickair csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Tickair Csapata