Tickair - nyaralászervezés - Kanári szigetek
Belépés
2019-11-26 15:14:05
Pekingi úti beszámoló – 2. rész
Teljes menetfelszerelésben átbattyogtunk Bogiék szobájához, akik legnagyobb bánatunkra közölték, hogy ma nem tartanak velünk, ugyanis Jázmin az éjszaka belázasodott. Na tessék! Bekövetkezett, amitől annyira féltünk...
2019-11-25 19:26:18
Peking úti beszámoló – 1. rész
Avagy kinek van kedve a hideg télből a még hidegebbe menni? Hát nekünk! Ebben a beszámolónkban olvashattok a kalandos pekingi utazásunkról.
2019-07-31 14:47:49
Lanzarote, a “Száz vulkán” szigete 3. rész
Egy kis tevegeléssel egybekötött gasztronómiai kirándulásra invitállak titeket, tartsatok velem a Churreriába, és harapjatok egy bocadillo-t…
2019-11-01 15:13:28
Lanzarote, a “Száz vulkán” szigete 2. rész
Ebben a részben szó lesz a titokzatos “Aceitunas”-ról, Timanfaya Nemzeti Parkról, El Golfo-ról, a Cueva de los Verdes-ről és a desszert: A csíkos kávé…
2019-07-31 14:28:42
Lanzarote, a “Száz vulkán” szigete 1. rész
Kiránduljunk egy kicsit melegebb éghajlatra, ahol az az érzésünk, hogy nem is a Földön járunk, hanem egy kietlen bolygón, ahol mindjárt kitör a következő vulkán. Mégis tiszta, rendezett, egzotikus…
2019-07-31 13:52:45
A Pizza és a káosz őshazája – látogatás Nápolyban
Olvassátok el Anita beszámolóját a négy napos, Nápolyban tett kirándulásunkról: “Nápoly az a város, ami a zsúfoltságával, forgalmi káoszaival, szűk utcáival egyrészt visszataszító, másrészt van benne valami, ami miatt az embernek kedve támad újra visszatérni."
Rólunk
Szeretünk olyan élményeket ajánlani, melyekről személyes tapasztalatokat szereztünk. Blogbejegyzéseinkkel megosztjuk Veletek ezeket az élményeinket a Kanári-szigetekről, és más úti célokról is. Saját képeinkkel igyekeztünk visszaadni a szigetek hangulatát és azt az életérzést, amit Ti is átélhettek egy ilyen út alkalmával.
Kategóriák
Kövess minket!
Feliratkozom!
Tetszik az oldalunk és az ajánlataink, de még nem tudod pontosan mikor, melyik célpontra vagy szállodába szeretnél utazni? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig megkaphasd legjobb ajánlatainkat!
Rólunk mondták!
Nagyszerű csapatmunka, kedves, segítőkész szervezők. Odafigyelnek az utasaikra, azonnali reakciók a kérdésekre. Mindenkinek ajánlani tudom. Minden nagyon korrekten ment. Csillagos ötös!
Jókuti Ildikó
5 pont! Már másodjára utaztunk a Tickair szervezésében. Most is minden remek volt, a szervezés, a transzfer a hotel az ellátás, azért az árért amit igértek. Jól esett az az odafigyelés amivel kezeltek bennünket! Köszönöm szépen! Legközelebb is Önöket választom és ajánlani fogom az ismerőseimnek!
Marianna Mezei
A Tickair csapata mindenre gondolt, utazás előtt és után is, felhivtak bennüket hogy minden rendbe van-e. Amikor kerestem őket kézségessek voltak még vasárnap is. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Berekné Márti
Tickair - egyedi ajánlat egyedi ajánlatot szeretnék
egyedi ajánlat
A Tickair csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Tickair Csapata