Tickair - nyaralászervezés - Kanári szigetek
Belépés
2013-08-06
Párizsi utazás – Útibeszámoló - 2. rész
Utazásunk következő állomásai: Eiffel-torony, Louvre, Sacré Coeur + croissant
2013-07-17
Párizs, szeretlek! Útibeszámoló – 1. rész
Azt mondják Párizs a szerelem városa. Nos akár így van, akár nem, én már az utazás gondolatától is révületbe estem. Az út végén pedig egyértelművé vált, amit egy híres francia film is mond: Párizs, szeretlek! Egy átlagos téli vasárnap kezdődött minden…
2013-05-21
Útibeszámoló Varsóból, a pozitívumok városából 2. rész – Livják Ábel írása
A beszámolóban olvashattok arról, hogy milyen egy reggeli, egy öt csillagos hotelben, illetve, hogy mit lett két gazdátlan koncertjegy sorsa...
2013-05-10
Útibeszámoló Varsóból, a pozitívumok városából 1. rész
Egy felejthetetlen hétvégén vagyok túl épp és olyan élményekre tettem szert, hogy még pár nap elteltével is úgy írom ezeket a sorokat, hogy egy űrt érzek legbelül. Megpróbálom részletesen ecsetelni ezeket a fantasztikus élményeket, jó olvasást!
2013-04-09
Fapados = Fa pad?
Sokan úgy gondolják, hogy a fapados légitársaságok annyiban különböznek a hagyományosoktól, hogy nem adnak enni a fedélzeten. Ez igaz, de a valóságban a különbség jóval összetettebb. Ebben a bejegyzésben szeretném összefoglalni a legfontosabb eltéréseket a fapados és a hagyományos légitársaságok között.
2013-02-26
Pekingi úti beszámoló – 3. rész
Történetünk a Tian’anmen téren kezdődik. A környékén ugyanis tucatjával lehet olyan önjelölt idegenvezetőket találni, akik mindent elkövetnek, hogy velük menjünk a Nagy Falhoz.
Rólunk
Szeretünk olyan élményeket ajánlani, melyekről személyes tapasztalatokat szereztünk. Blogbejegyzéseinkkel megosztjuk Veletek ezeket az élményeinket a Kanári-szigetekről, és más úti célokról is. Saját képeinkkel igyekeztünk visszaadni a szigetek hangulatát és azt az életérzést, amit Ti is átélhettek egy ilyen út alkalmával.
Kategóriák
Kövess minket!
Feliratkozom!
Tetszik az oldalunk és az ajánlataink, de még nem tudod pontosan mikor, melyik célpontra vagy szállodába szeretnél utazni? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig megkaphasd legjobb ajánlatainkat!
Rólunk mondták!
Kedves Tickair és csapata! Szeretnénk, megköszönni azt a mérhetetlen sok segítséget amit tőletek kaptunk! Bár a mai világban könnyen lefoglalhattuk volna magunknak az egész utazást, de sok keresgetés után, megtaláltalak benneteket és a sok pozitív értékelés és levelezés után Titeket választottunk! Elég sokat dolgozunk és így időnk se engedte, hogy mindennek így utána járjunk mint ahogyan azt ti tettétek! Minden olyan volt mint amit vártunk, sőt....annál is jobb, hiszen majd az egész szigetet bejártuk :) Köszönjük nektek ezt a lehetőséget! Remélem a jövőben is tudunk majd az együttműködésetekkel együtt utazni! Mindenkinek csak ajánlani tudlak benneteket! Köszönjük Nektek!! Petra és Szabi! :)
Nagy Petra
Nagyszerű csapatmunka, kedves, segítőkész szervezők. Odafigyelnek az utasaikra, azonnali reakciók a kérdésekre. Mindenkinek ajánlani tudom. Minden nagyon korrekten ment. Csillagos ötös!
Jókuti Ildikó
5 pont! Már másodjára utaztunk a Tickair szervezésében. Most is minden remek volt, a szervezés, a transzfer a hotel az ellátás, azért az árért amit igértek. Jól esett az az odafigyelés amivel kezeltek bennünket! Köszönöm szépen! Legközelebb is Önöket választom és ajánlani fogom az ismerőseimnek!
Marianna Mezei
Tickair - egyedi ajánlat egyedi ajánlatot szeretnék
egyedi ajánlat
A Tickair csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Tickair Csapata