Tickair - nyaralászervezés - Kanári szigetek
Belépés
2014-10-07
Egy nap Milánóban
Milánó Észak-Olaszország legnagyobb, Olaszország második legnagyobb városa (Róma után). Méltán hívhatjuk Olaszország gazdasági fővárosának, hiszen az ország legnagyobb ipari központja. Világhírét napjainkban főként elegáns divatházainak, operaházának, valamint hatalmas dómjának köszönheti.
2014-08-05
Tromsø beszámoló
Beszámolónkban ízelítőt kaphattok arról, milyen magyar turistaként Norvégiában járni, mit érdemes megnézni Tromsøben és környékén, él-e még a finn-magyar barátság, illetve, hogy kapható-e 800 Ft alatt tea Európa északi részén.
2014-04-15
Hogyan pakoljon egy 10 kg-os kézipoggyászba?
Kedves Utasunk! Úgy érzi, hogy lehetetlen egy 10 kg-os kézipoggyászba minden szükséges kelléket betenni, ami egy utazáshoz szükséges?
2013-11-19
Brüsszeli beszámoló
Olvassatok Noémiék rövid látogatásáról Belgium fővárosában.
2013-11-12
Delfinlesen Tenerifén – elfogult helyzetjelentés egy kalózhajóról!
Kedves Tenerifére vágyódó, vagy éppen oda készülő utasunk! A szigeten nagyszerű lehetőség kínálkozik elmenni egy delfinnéző hajóútra. A választék jelentős, ezért adunk egy nagyszerű tippet! Olvasd el Német József élményeit a Flipper Uno fedélzetéről:
2013-10-14
Hat tipp a kényelmes repülésért!
Az ősz beköszöntével egyre többen vágnak bele egy hosszú utazásba, hogy még egy rövid ideig élvezzék a nyári meleget. Ön is azon tűnődik, milyen jó lenne egy kellemes tengerparton napozni, miközben Magyarországon már javában tombol az ősz/tél?
Rólunk
Szeretünk olyan élményeket ajánlani, melyekről személyes tapasztalatokat szereztünk. Blogbejegyzéseinkkel megosztjuk Veletek ezeket az élményeinket a Kanári-szigetekről, és más úti célokról is. Saját képeinkkel igyekeztünk visszaadni a szigetek hangulatát és azt az életérzést, amit Ti is átélhettek egy ilyen út alkalmával.
Kategóriák
Kövess minket!
Feliratkozom!
Tetszik az oldalunk és az ajánlataink, de még nem tudod pontosan mikor, melyik célpontra vagy szállodába szeretnél utazni? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig megkaphasd legjobb ajánlatainkat!
Rólunk mondták!
Kedves Tickair és csapata! Szeretnénk, megköszönni azt a mérhetetlen sok segítséget amit tőletek kaptunk! Bár a mai világban könnyen lefoglalhattuk volna magunknak az egész utazást, de sok keresgetés után, megtaláltalak benneteket és a sok pozitív értékelés és levelezés után Titeket választottunk! Elég sokat dolgozunk és így időnk se engedte, hogy mindennek így utána járjunk mint ahogyan azt ti tettétek! Minden olyan volt mint amit vártunk, sőt....annál is jobb, hiszen majd az egész szigetet bejártuk :) Köszönjük nektek ezt a lehetőséget! Remélem a jövőben is tudunk majd az együttműködésetekkel együtt utazni! Mindenkinek csak ajánlani tudlak benneteket! Köszönjük Nektek!! Petra és Szabi! :)
Nagy Petra
Nagyszerű csapatmunka, kedves, segítőkész szervezők. Odafigyelnek az utasaikra, azonnali reakciók a kérdésekre. Mindenkinek ajánlani tudom. Minden nagyon korrekten ment. Csillagos ötös!
Jókuti Ildikó
5 pont! Már másodjára utaztunk a Tickair szervezésében. Most is minden remek volt, a szervezés, a transzfer a hotel az ellátás, azért az árért amit igértek. Jól esett az az odafigyelés amivel kezeltek bennünket! Köszönöm szépen! Legközelebb is Önöket választom és ajánlani fogom az ismerőseimnek!
Marianna Mezei
Tickair - egyedi ajánlat egyedi ajánlatot szeretnék
egyedi ajánlat
A Tickair csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Tickair Csapata