Tickair - nyaralászervezés - Kanári szigetek
Belépés
2014-10-07
Egy nap Milánóban
Milánó Észak-Olaszország legnagyobb, Olaszország második legnagyobb városa (Róma után). Méltán hívhatjuk Olaszország gazdasági fővárosának, hiszen az ország legnagyobb ipari központja. Világhírét napjainkban főként elegáns divatházainak, operaházának, valamint hatalmas dómjának köszönheti.
2014-08-05
Tromsø beszámoló
Beszámolónkban ízelítőt kaphattok arról, milyen magyar turistaként Norvégiában járni, mit érdemes megnézni Tromsøben és környékén, él-e még a finn-magyar barátság, illetve, hogy kapható-e 800 Ft alatt tea Európa északi részén.
2014-04-15
Hogyan pakoljon egy 10 kg-os kézipoggyászba?
Kedves Utasunk! Úgy érzi, hogy lehetetlen egy 10 kg-os kézipoggyászba minden szükséges kelléket betenni, ami egy utazáshoz szükséges?
2013-11-19
Brüsszeli beszámoló
Olvassatok Noémiék rövid látogatásáról Belgium fővárosában.
2013-11-12
Delfinlesen Tenerifén – elfogult helyzetjelentés egy kalózhajóról!
Kedves Tenerifére vágyódó, vagy éppen oda készülő utasunk! A szigeten nagyszerű lehetőség kínálkozik elmenni egy delfinnéző hajóútra. A választék jelentős, ezért adunk egy nagyszerű tippet! Olvasd el Német József élményeit a Flipper Uno fedélzetéről:
2013-10-14
Hat tipp a kényelmes repülésért!
Az ősz beköszöntével egyre többen vágnak bele egy hosszú utazásba, hogy még egy rövid ideig élvezzék a nyári meleget. Ön is azon tűnődik, milyen jó lenne egy kellemes tengerparton napozni, miközben Magyarországon már javában tombol az ősz/tél?
Rólunk
Szeretünk olyan élményeket ajánlani, melyekről személyes tapasztalatokat szereztünk. Blogbejegyzéseinkkel megosztjuk Veletek ezeket az élményeinket a Kanári-szigetekről, és más úti célokról is. Saját képeinkkel igyekeztünk visszaadni a szigetek hangulatát és azt az életérzést, amit Ti is átélhettek egy ilyen út alkalmával.
Kategóriák
Kövess minket!
Feliratkozom!
Tetszik az oldalunk és az ajánlataink, de még nem tudod pontosan mikor, melyik célpontra vagy szállodába szeretnél utazni? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig megkaphasd legjobb ajánlatainkat!
Rólunk mondták!
Nagyon precíz, jó csapat. Sajnos mikor mentünk volna pont bejött a covid, ilyenkor az ember legnagyobb fèlelme hogy elbukja a pènzèt, de nem így törtènt. Utalvány formájában megkaptuk ès azt is 2 x megengedtèk hosszabbítani, így most juniusban vègre eltudtunk jutni Tenerifere ami felejthetetlen èlmèny adott nekünk a felesègemmel. Nagyon jó kis programok voltak egyiket sem bántuk meg hogy befizettünk ra, kint is kedvesek voltak. A hotel sol tenerife 4 csillagos volt azt viszont nagyon kimaxolták mert ilyen jó 4 csillagos szállodában mèg nem voltam, látszik hogy itt máshogy èrtèkelik mint idehaza. Bátran ajánlom mindenkinek, aki biztos utazási irodát keres ès biztos jó èlmènyt akar szerezni magának.
Nagy András
Teljes nyugalomban és biztonságban töltöttük a nyaralásunk Tenerifén, hála a Tickair-nek! Remek hotelajánlatot kaptunk és vettünk igénybe az Irodának köszönhetően! Az Iroda valamennyi kollégája rendkívül odaadóan volt segítségünkre bármiben, amikor csak kértük! Köszönjük Tickair, felejthetetlen nyaralásban volt részünk
Pinke Anita
Köszönjük Tickair utazási Iroda. Csodás 11 napot töltöttünk el Tenerifén, Playa de las Americas Palm beach hotelben szálltunk meg. Kelecz Tamás utazásszervező mindenről tájékoztatott, volt hogy szombaton hívtam és kézségesen a rendelkezésemre állt egyéb kérdésekben
Pálinkás Mária
Tickair - egyedi ajánlat egyedi ajánlatot szeretnék
egyedi ajánlat
A Tickair csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Tickair Csapata