Tickair - nyaralászervezés - Kanári szigetek
Belépés


Tenerifei élmények – Németh Anita beszámolója
Tenerifei élmények – Németh Anita beszámolója
2015-07-31

Idén a Párommal Tenerife szigetét választottuk úti célként.

 

Sokat böngésztem a neten a repülőjegyekkel és a szállodával kapcsolatosan, hamar rátaláltam a Tickair Utazási Irodára. Ők rugalmasan alkalmazkodtak az időpontok tekintetében, készséggel álltak rendelkezésünkre, segítettek abban, hogy az átszállás mely napokon vesz kevesebb időt igénybe, valamint a lehető legjobb áron tudjunk repülőjegyet venni.

 

A repüléssel kapcsolatosan minden gördülékenyen ment, végre megérkeztünk Tenerifére. A repülőtéren autót béreltünk, mellyel az egész szigetet bejártuk.

 

 

Felejthetetlen élményt nyújtott a LORO PARK, csodálatos környezetben élnek itt az állatok, rengeteg show műsorral kápráztatják el a közönséget. A belépő nem olcsó, de ez egy egész napos vidám program.

 

Számunkra a Teide nyújtotta a legnagyobb élményt, ez a vulkán a sziget életének meghatározója, a hegyhez vezető út leírhatatlan. Felvonóval 1200 métert emelkedtünk kevesebb, mint 10 perc alatt, majd a felhők fölött sétálhattunk a megkövesedett láván. Itt bizony a túracipőre nagy szükség volt, hiszen a terep nem egy kitaposott ösvény, 2 órát sétáltunk a felhők fölött, szerencsénkre jó idő volt, így a szomszédos szigetig is elláttunk. Hazafelé betértünk Mascába, a kalózfaluba, mely tényleg a sziget egyik gyöngyszeme.

 

 

Utolsó napon egy hajókirándulásra mentünk. Meglepetésünkre a hajón egy magyar videós dolgozott. (kölcsönösen örültünk egymásnak). Hajóút előtt nem szabad reggelizni, mert az óceánon nagyon nagyok a hullámok! Egyszerre 10-12 bálna úszott a hajó körül, és láttuk Los Gigantes fekete szikláit is!

 

Bármikor újra nekivágnánk az útnak, nagyon tetszett minden!

Írd meg a véleményed!
Név
E-mail cím
Elküldöm a véleményem!
Rólunk
Szeretünk olyan élményeket ajánlani, melyekről személyes tapasztalatokat szereztünk. Blogbejegyzéseinkkel megosztjuk Veletek ezeket az élményeinket a Kanári-szigetekről, és más úti célokról is. Saját képeinkkel igyekeztünk visszaadni a szigetek hangulatát és azt az életérzést, amit Ti is átélhettek egy ilyen út alkalmával.
Kategóriák
Kövess minket!
Feliratkozom!
Tetszik az oldalunk és az ajánlataink, de még nem tudod pontosan mikor, melyik célpontra vagy szállodába szeretnél utazni? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig megkaphasd legjobb ajánlatainkat!
Rólunk mondták!
Kedves Tickair és csapata! Szeretnénk, megköszönni azt a mérhetetlen sok segítséget amit tőletek kaptunk! Bár a mai világban könnyen lefoglalhattuk volna magunknak az egész utazást, de sok keresgetés után, megtaláltalak benneteket és a sok pozitív értékelés és levelezés után Titeket választottunk! Elég sokat dolgozunk és így időnk se engedte, hogy mindennek így utána járjunk mint ahogyan azt ti tettétek! Minden olyan volt mint amit vártunk, sőt....annál is jobb, hiszen majd az egész szigetet bejártuk :) Köszönjük nektek ezt a lehetőséget! Remélem a jövőben is tudunk majd az együttműködésetekkel együtt utazni! Mindenkinek csak ajánlani tudlak benneteket! Köszönjük Nektek!! Petra és Szabi! :)
Nagy Petra
Nagyszerű csapatmunka, kedves, segítőkész szervezők. Odafigyelnek az utasaikra, azonnali reakciók a kérdésekre. Mindenkinek ajánlani tudom. Minden nagyon korrekten ment. Csillagos ötös!
Jókuti Ildikó
5 pont! Már másodjára utaztunk a Tickair szervezésében. Most is minden remek volt, a szervezés, a transzfer a hotel az ellátás, azért az árért amit igértek. Jól esett az az odafigyelés amivel kezeltek bennünket! Köszönöm szépen! Legközelebb is Önöket választom és ajánlani fogom az ismerőseimnek!
Marianna Mezei
Tickair - egyedi ajánlat egyedi ajánlatot szeretnék
egyedi ajánlat
A Tickair csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Tickair Csapata