Tickair - nyaralászervezés - Kanári szigetek
Belépés


Hogyan pakoljon egy 10 kg-os kézipoggyászba?
Hogyan pakoljon egy 10 kg-os kézipoggyászba?
2014-04-15

Kedves Utasunk! Szeretne elutazni, de drágának találja a feladható poggyász árát? Úgy érzi, hogy lehetetlen egy 10 kg-os kézipoggyászba minden szükséges kelléket betenni, ami egy utazáshoz szükséges?

 

A fapados légitársaságok működési modelljének lényege, hogy bizonyos szolgáltatásokért extra pénzt kérnek. Mára már a hagyományos társaságok is igyekeznek egyre nagyobb bevételre szert tenni kiegészítő tevékenységekből. Ilyen bevétel a pótdíj felszámolása a feladható csomagokért. Bizonyos jártokon egy poggyász akár 10.000 Ft is lehet. Így egy Kanári-szigeteki egy-egy átszállásos utazásnál ez egy 30-40.000 Ft-os többlet költség.

 

Mi tehát a teendő? Utasainknak azt javasoljuk, hogy utazzanak kézipoggyásszal! Szeretnénk ötleteket adni Önnek, hogy férhet el egy csomagban!

 

TICKAIR tippek:

 

1.  Utazása előtt tájékozódjon az időjárásról! Az interneten meg tudja nézni, milyen idő lesz a kint töltött egy, vagy két hét folyamán. Ez biztosan megkönnyíti majd a döntést, hogy mit vigyen magával.

2.  Ne vigyen magával olyan dolgokat, amelyhez olcsón hozzájuthat ott is! Naptejhez, testápolóhoz, vagy egyéb szépségápolási eszközt biztosan olcsón lehet beszerezni ott is ahol nyaral. Ha összevet egy pár ezer forintos kiadást egy 40.000 Ft-os csomagdíjjal, biztosan egyértelmű, hogy mit válasszon.

3.  Nézzen utána a hotel felszereltségének! Ha törülköző, hajszárító, vagy vasaló is lesz abban a hotelben, vagy apartmanban, ahol Ön lakni fog, nyilvánvalóan nincs értelme otthonról magával vinni.

4.  Készítsen listát! Mielőtt elkezdene bepakolni, írja össze egy lapra, hogy mit szeretne magával vinni. Gondolja át, hogy milyen helyeken fog járni és ez alapján állítsa össze a listát (tehát ha a tengerparton fog pihenni, nem fontos ünneplő ruhát is berakni).

5.  A ruhák színére és minőségére is figyeljen oda! Olyan ruhákat válasszon amelyek passzolnak egymáshoz (például a nadrág/szoknya színe olyan legyen, hogy több felsőhöz is menjen). Napjainkban divatosak a lenvászon ruhák, amely azért is praktikus, mert nem baj ha gyűrődik. Olyan ruhák is vannak, amelyek nem gyűrődősek. Érdemes ilyenekkel megpakolni a poggyászt.

6.  Figyeljen a bepakolás sorrendjére és a hajtogatás technikájára! A cipőket tegye legalulra. Használja ki jól a sarkokat! Göngyölítse fel a ruháit, vagy hajtsa egybe őket. A legjobb technikákkal nagyon sok helyet szabadíthat fel!

Írd meg a véleményed!
Név
E-mail cím
Elküldöm a véleményem!
Rólunk
Szeretünk olyan élményeket ajánlani, melyekről személyes tapasztalatokat szereztünk. Blogbejegyzéseinkkel megosztjuk Veletek ezeket az élményeinket a Kanári-szigetekről, és más úti célokról is. Saját képeinkkel igyekeztünk visszaadni a szigetek hangulatát és azt az életérzést, amit Ti is átélhettek egy ilyen út alkalmával.
Kategóriák
Kövess minket!
Feliratkozom!
Tetszik az oldalunk és az ajánlataink, de még nem tudod pontosan mikor, melyik célpontra vagy szállodába szeretnél utazni? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig megkaphasd legjobb ajánlatainkat!
Rólunk mondták!
Kedves Tickair és csapata! Szeretnénk, megköszönni azt a mérhetetlen sok segítséget amit tőletek kaptunk! Bár a mai világban könnyen lefoglalhattuk volna magunknak az egész utazást, de sok keresgetés után, megtaláltalak benneteket és a sok pozitív értékelés és levelezés után Titeket választottunk! Elég sokat dolgozunk és így időnk se engedte, hogy mindennek így utána járjunk mint ahogyan azt ti tettétek! Minden olyan volt mint amit vártunk, sőt....annál is jobb, hiszen majd az egész szigetet bejártuk :) Köszönjük nektek ezt a lehetőséget! Remélem a jövőben is tudunk majd az együttműködésetekkel együtt utazni! Mindenkinek csak ajánlani tudlak benneteket! Köszönjük Nektek!! Petra és Szabi! :)
Nagy Petra
Nagyszerű csapatmunka, kedves, segítőkész szervezők. Odafigyelnek az utasaikra, azonnali reakciók a kérdésekre. Mindenkinek ajánlani tudom. Minden nagyon korrekten ment. Csillagos ötös!
Jókuti Ildikó
5 pont! Már másodjára utaztunk a Tickair szervezésében. Most is minden remek volt, a szervezés, a transzfer a hotel az ellátás, azért az árért amit igértek. Jól esett az az odafigyelés amivel kezeltek bennünket! Köszönöm szépen! Legközelebb is Önöket választom és ajánlani fogom az ismerőseimnek!
Marianna Mezei
Tickair - egyedi ajánlat egyedi ajánlatot szeretnék
egyedi ajánlat
A Tickair csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Tickair Csapata