Tickair - nyaralászervezés - Kanári szigetek
Belépés


Hat tipp a kényelmes repülésért!
Hat tipp a kényelmes repülésért!
2013-10-14

Az ősz beköszöntével egyre többen vágnak bele egy hosszú utazásba, hogy még egy rövid ideig élvezzék a nyári meleget. Ön is azon tűnődik, milyen jó lenne egy kellemes tengerparton napozni, miközben Magyarországon már javában tombol az ősz/tél?

 

A TICKAIR szeretne hasznos ötleteket adni Önnek, hogy milyen praktikák segíthetnek könnyebben elviselni egy hosszú, fárasztó repülést!

 

Kanári-szigetekre induló utasainknak ugyanis gyakran kell szembe nézniük azzal a kellemes problémával, hogy induláskor még meleg ruhát, érkezéskor pedig nyárias öltözéket kell viselniük. Egy másik nehézség lehet a fapados repülőkön tapasztalható szűk lábrész okozta kényelmetlenség.

 

Hosszú repülőút során a következőket javasoljuk:

 

– 1. tipp: Még felszállás előtt helyezze kényelembe magát! Utazás közben ugyanis kevés a hely az öltözködéshez és hosszú utazás lévén fontos, hogy a lehető legoptimálisabb legyen a komfortérzete.

 

– 2. tipp: Ne öltözzön túl lengén! A repülőgépeken általában 21 Celsius fok körüli hőmérséklet a gyakori. Ez természetesen az utasok számától is függ, azonban vigyázzon, nehogy megfázzon a gépen!

 

– 3. tipp: Végezzen lábtornát! Hosszú út során nagyon fontos a láb rendszeres átmozgatása. Ezzel olyan betegségeket is elkerülhet, mint a trombózis, vagy a lábdagadás.

Ülő gyakorlatok: 1. Körözzön a lábfejével és emelgesse a lábát. 2. Húzza össze, illetve ernyessze el a far és combizmait. 3. Minden fél órában hajlítsa be és nyújtsa ki a lábát.

Álló gyakorlatok (hasznosabb, mint az ülő): 1. Álljon fel és járjon egyet. 2. Álljon lábujjhegyre, feszítse meg a vádlit, majd térjen vissza alapállásba.

 

– 4. tipp: Kerülje az alkohol fogyasztást, igyon sok vizet! Mint az köztudott, az alkohol vizet von el a szervezettől.

 

– 5. tipp: Ne aludja végig a repülőutat! Fontos ugyanis a láb rendszeres átmozgatása.

 

– 6. tipp: Hallgasson zenét, vagy olvasson! Higgye el, sokkal jobban telik az idő, ha elfoglalja magát, valamint lehet, hogy a félelme is csökkenni fog.

Írd meg a véleményed!
Név
E-mail cím
Elküldöm a véleményem!
Rólunk
Szeretünk olyan élményeket ajánlani, melyekről személyes tapasztalatokat szereztünk. Blogbejegyzéseinkkel megosztjuk Veletek ezeket az élményeinket a Kanári-szigetekről, és más úti célokról is. Saját képeinkkel igyekeztünk visszaadni a szigetek hangulatát és azt az életérzést, amit Ti is átélhettek egy ilyen út alkalmával.
Kategóriák
Kövess minket!
Feliratkozom!
Tetszik az oldalunk és az ajánlataink, de még nem tudod pontosan mikor, melyik célpontra vagy szállodába szeretnél utazni? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig megkaphasd legjobb ajánlatainkat!
Rólunk mondták!
Kedves Tickair és csapata! Szeretnénk, megköszönni azt a mérhetetlen sok segítséget amit tőletek kaptunk! Bár a mai világban könnyen lefoglalhattuk volna magunknak az egész utazást, de sok keresgetés után, megtaláltalak benneteket és a sok pozitív értékelés és levelezés után Titeket választottunk! Elég sokat dolgozunk és így időnk se engedte, hogy mindennek így utána járjunk mint ahogyan azt ti tettétek! Minden olyan volt mint amit vártunk, sőt....annál is jobb, hiszen majd az egész szigetet bejártuk :) Köszönjük nektek ezt a lehetőséget! Remélem a jövőben is tudunk majd az együttműködésetekkel együtt utazni! Mindenkinek csak ajánlani tudlak benneteket! Köszönjük Nektek!! Petra és Szabi! :)
Nagy Petra
Nagyszerű csapatmunka, kedves, segítőkész szervezők. Odafigyelnek az utasaikra, azonnali reakciók a kérdésekre. Mindenkinek ajánlani tudom. Minden nagyon korrekten ment. Csillagos ötös!
Jókuti Ildikó
5 pont! Már másodjára utaztunk a Tickair szervezésében. Most is minden remek volt, a szervezés, a transzfer a hotel az ellátás, azért az árért amit igértek. Jól esett az az odafigyelés amivel kezeltek bennünket! Köszönöm szépen! Legközelebb is Önöket választom és ajánlani fogom az ismerőseimnek!
Marianna Mezei
Tickair - egyedi ajánlat egyedi ajánlatot szeretnék
egyedi ajánlat
A Tickair csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Tickair Csapata