Tickair - nyaralászervezés - Kanári szigetek
Belépés


Tickair utazási iroda Regisztráció
Nagyon örülünk, hogy Te is a Tickair szakképzett csapatára bízod a pihenésed! Ahhoz, hogy a rendszerünk segítségével letudd foglalni az általad választott utat fontos, hogy regisztrált felhasználónk legyél. Ehhez nincs más dolgod, mint töltsd ki az alábbi űrlapot, majd kattints a “REGISZTRÁLOK” gombra. Kérjük, hogy ügyelj az adataid pontosságára, hiszen ezeket az adatokat használja a rendszerünk az utazásod véglegesítéséhez is. A regisztrációt követően megerősítő e-mailt küldünk Neked az általad megadott elektronikus levelezési címre. Kérdés esetén bátran fordulj munkatársainkhoz a +36 70 408 40 04-es telefonszámon.

Vezetéknév *
Keresztnév *
E-mail cím *
Telefonszám *
Jelszó *
Jelszó még egyszer *
Regisztrálok!
Lépj be gyorsan és egyszerűen a Tickair rendszerébe a Facebook fiókod segítségével. Ehhez nincs más dolgod, mint kattints a lejebb található “BELÉPÉS FACEBOOK FIÓKKAL” gombra. A kattintást követően olvasd el, majd fogadd el a megjelenő paramétereket és már végeztél is.

A Tickair rendszere nem tesz közzé semmilyen bejegyzést az idővonaladon. A bejelentkezést követően is bátran használd a kék belépés gombot az újboli bejelentkezéshez. Kérdés esetén bátran fordulj munkatársainkhoz a +36 70 408 40 04-es telefonszámon.

Tickair - egyedi ajánlat egyedi ajánlatot szeretnék
egyedi ajánlat
A Tickair csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Tickair Csapata