Tickair - nyaralászervezés - Kanári szigetek
BelépésAjánlat elfogadása


1.
Azonosító *
Kérjük, add meg az ajánlat azonosítóját.
2.
Utasok adatai
Kérjük, töltsd ki az utasok személyes adatait, az úti okmányokban (személyi igazolvány/útlevél) szereplő TELJES nevek és a PONTOS születési dátumok megadásával. Ha nem teljes neveket, vagy hibás neveket adsz meg, akkor az utólagos javítás többletköltségekkel járhat!
1. utas adatai
+ utas hozzáadása
3.
Megrendelő adatai
Kérjük add meg a személyes elérhetőségeidet, hogy kapcsolatba léphessünk Veled és tájékoztathassunk a további teendőkről. Kérjük, hogy az e-mail címed és telefonszámod megadásakor különösen ügyelj a pontosságra! Felhívjuk figyelmed, hogy amennyiben most foglalsz nálunk először, úgy rendszerünk automatikusan beregisztrál Téged felhasználóink közé, hogy az utazásig gördülékeny legyen a köztünk lévő kommunikáció, illetve, hogy hasznos információkkal láthassunk el az utazással kapcsolatban. Fiókodban folyamatosan nyomon követheted a foglalás állapotát.
3+
Számlázási adatok
Itt van lehetőséged megadni a számlázási adatokat is. Amennyiben szeretnéd a számlát cégnévre érni arra is van lehetőséged.


4.
Fizetési mód
Kérjük válaszd ki, hogy milyen módon szeretnéd teljesíteni az utazás árát. A bankszámla adatokat a díjbekérőben fogjuk megadni.
5.
Megjegyzés
Kérjük jelezd részünkre, ha bármilyen plusz információval szeretnéd kiegészíteni a megrendelést.
6.
Megrendelés leadásaLeadom a megrendelést!
Tickair - egyedi ajánlat egyedi ajánlatot szeretnék
egyedi ajánlat
A Tickair csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtad ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyél a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Tickair Csapata